Placeholder image
Placeholder image

Vem är jag?

Ibland känns det som om jag har levt två olika arbetsliv.

Nu arbetar jag med det som jag känner är otroligt meningsfullt. Jag stödjer den person eller det par som kommer till mig i deras utveckling för att de skall kunna må så bra som möjligt och känna att allt är möjligt på ett eller annat sätt i livet. Finns det något finare än att se människor växa i sin tro på sig själva och i relation till andra? Vad är vackrare än människor som känner att de duger lite mer, känner mer tillhörighet och känner sig mer värda att älskas? Vi människor har oerhört stora potentialer att vara och göra det vi själva vill. Vi människor har unika talanger och också tillkortakommanden. När vi känner lugn och frid inombords kan vi vara mer den vi vill vara och göra det som vi är mest lämpade för och tycker är mest spännande. Vi kan också förlåta oss själva för de misstag vi gör och lära oss något av dem.

I början av mitt arbetsliv var jag ”duktig” och anpassade mig till de roller som tilldelades mig. Jag arbetade hårt som revisor, koncerncontroller och ekonomichef tills min kropp och själ sa NEJ!!. Då fanns det bara en väg; att helt släppa taget helt och börja om.
Redan innan jag sa upp mig från arbetet som ekonomichef började jag söka olika vägar för att må bättre i mig själv. Genom Meditation och Mental träning lärde jag mig att andas ner i magen, slappna av och se mig själv med lite varmare ögon.

1997 var året som väldigt mycket hände i mitt liv. Jag startade mitt egna företag och började min Psykosyntesutbildning, från början för min egen utveckling skull och senare för att bli Psykosyntesterapeut. I mer än 15 år har jag arbetat med människor i deras utveckling. Jag är Diplomerad Psykosyntesterapeut sedan 2005, Mindfulness Instruktör, Mental Tränare, Certifierad Sorgbearbetare, Barnskötare och sedan 2015 diplomerad Par- och Relationsterapeut. Jag är också glad för mitt arbete som ekonomikonsult, just nu i liten omfattning, som jag har haft sedan 1997.

Idag har jag min lilla familj; min fästman och vår katt. Vi bor jag på landet och jag njuter av lugnet och naturen. Jag fick inga egna barn och ja, jag har varit både arg och ledsen för det, men i stället har jag fått nöjet att vara nära syskonbarn, kusinbarn, kompisars barn och mellan 2007 och 2016 arbetade jag deltid på förskola. Barnen har lärt mig mycket som jag kan använda i terapin och många av er som har gått i terapi har lärt mig mycket om hur det kan vara att vara barn och hur det har påverkat ert vuxna liv.